Catálogo

Bona nit a tothom
Chris Haughton

Agrega y comparte

Si en principi amb la lectura de qualsevol llibre de contes és possible convèncer als més petits de la casa que és moment d'anar a dormir, amb el quart àlbum escrit i il·lustrat per Chris Haughton les possibilitats d'èxit estan garantides al 100%. 

A partir d'una experiència vital amb les seves nebodes bessones, amb Bona nit a tothom l'il·lustrador irlandès aconsegueix transmetre a través d'imatges un missatge tranquil·litzador sobre el moment d'anar a dormir que convenç fins al més reticent a sucumbir davant el son. 

Tots els animals del bosc donen per finalitzada la jornada, excepte una óssa petita que sembla conservar tota la seva energia. Intenta afegir adeptes a la diversió, però davant els successius badalls dels seus amics, a poc a poc s'adona que realment només resta una opció: dormir! 

En totes les obres de Haughton la component visual és importantíssima, però en Bona nit a tothom és clau. El cansament va creixent escaladamente: comencen a badallar els ratolins, els segueixen les llebres i junts semblen contagiar als cérvols. Fins la mare óssa decideix anar-se al llit! Aquesta progressió està recolzada per un disseny molt cuidat. Les primeres pàgines s'han retallat perquè la grandària guardi relació amb la mida dels animals. 

Les guardes són una aportació extra al llibre. En totes dues es pot contemplar el sistema solar. La que es mostra en obrir l'àlbum és el cel nocturn del sud. Per als nostres personatges encara és de dia. La guarda de tancament informa que s'ha fet de nit i en aquesta Haughton fa l'ullet al lector en connectar-ho amb les constel·lacions de l'Óssa Major i l'Óssa menor que coincideixen amb la silueta de les nostres protagonistes.

També en castellà: Buenas noches a todos

 DESCATALOGAT 
ISBN 978-84-944294-7-7 / 32 páginas /


Després del verd de 'Una mica perdut', el taronja de 'Oh no, Charlie!' i el blau de 'Shhh! Tenim un pla', l'artista irlandès ha triat el magenta per acolorir el somni d'una petita óssa.

+ información de
Milrazones en la Feria del Libro Infantil de Shanghai (CCBF)

Nuestros libros han gozado de una fantástica aceptación por parte de las editoriales chinas.

'El bosque' es uno de los mejores libros ilustrados de 2018, según The New York Times y la Biblioteca Pública de Nueva York

'Ayobami y los nombres de los animales' de Pilar López Ávila y Mar Azabal también figura en la lista.

Festival del Álbum de Orihuela

Autores de Milrazones comparten un fin de semana muy ilustrado.

'El ratón y la montaña' en el White Ravens 2018

Primero fue 'La vaca Victòria' y ahora 'El ratón y la montaña'. Por segunda vez en tres años, uno de nuestros libros ha sido seleccionado para formar parte del prestigioso catálogo.

Novedades
Migue hace un libro
Jesús Ortiz, Kike Ibáñez
Migue se rompe una pierna y no puede jugar al fútbol. Pero tiene una hermana listísima, Susi, que le trae 'Cómo hacer un libro rápidamente' y la vida de Migue cambia…
Formato papel 18,00
Novedades
Imagodonte
Gracia Iglesias, Nono Granero
El Imagodonte es un animal tan difícil de encontrar que no falta quien asegura que no existe (pero esa incredulidad le saldrá cara…)
Formato papel 15,00
Novedades
El bosque
Riccardo Bozzi, Valerio Vidali, Violeta Lópiz
El bosque narra la vida de todos nosotros. Desde que nacemos avanzamos a tientas...
Formato papel 25,00
En las mejores librerías
El rey del cielo
Nicola Davies, Laura Carlin
Preciosa historia sobre la inmigración de las mismas autoras de 'La promesa'.
Formato papel 16,50
En las mejores librerías
El ratón y la montaña
Antonio Gramsci, Laia Domènech
Es una adaptación de un texto de Antonio Gramsci.
Formato papel 15,00

aviso legal • editorial milrazones • Ataúlfo Argenta 35, 3.º dcha. • 39004 Santander • Tel. +34 622 302 352

En este sitio web utilizamos cookies propias y de terceros. Al continuar con la navegación aceptas nuestra política de cookies. Cerrar