Catálogo

Bona nit a tothom
Chris Haughton

Agrega y comparte

Si en principi amb la lectura de qualsevol llibre de contes és possible convèncer als més petits de la casa que és moment d'anar a dormir, amb el quart àlbum escrit i il·lustrat per Chris Haughton les possibilitats d'èxit estan garantides al 100%. 

A partir d'una experiència vital amb les seves nebodes bessones, amb Bona nit a tothom l'il·lustrador irlandès aconsegueix transmetre a través d'imatges un missatge tranquil·litzador sobre el moment d'anar a dormir que convenç fins al més reticent a sucumbir davant el son. 

Tots els animals del bosc donen per finalitzada la jornada, excepte una óssa petita que sembla conservar tota la seva energia. Intenta afegir adeptes a la diversió, però davant els successius badalls dels seus amics, a poc a poc s'adona que realment només resta una opció: dormir! 

En totes les obres de Haughton la component visual és importantíssima, però en Bona nit a tothom és clau. El cansament va creixent escaladamente: comencen a badallar els ratolins, els segueixen les llebres i junts semblen contagiar als cérvols. Fins la mare óssa decideix anar-se al llit! Aquesta progressió està recolzada per un disseny molt cuidat. Les primeres pàgines s'han retallat perquè la grandària guardi relació amb la mida dels animals. 

Les guardes són una aportació extra al llibre. En totes dues es pot contemplar el sistema solar. La que es mostra en obrir l'àlbum és el cel nocturn del sud. Per als nostres personatges encara és de dia. La guarda de tancament informa que s'ha fet de nit i en aquesta Haughton fa l'ullet al lector en connectar-ho amb les constel·lacions de l'Óssa Major i l'Óssa menor que coincideixen amb la silueta de les nostres protagonistes.

També en castellà: Buenas noches a todos

 DESCATALOGAT 
ISBN 978-84-944294-7-7 / 32 páginas /


Després del verd de 'Una mica perdut', el taronja de 'Oh no, Charlie!' i el blau de 'Shhh! Tenim un pla', l'artista irlandès ha triat el magenta per acolorir el somni d'una petita óssa.

+ información de
En defensa del libro

Nos unimos a las demandas formuladas por editoriales, librerías y distribuidoras a las distintas administraciones a través de un manifiesto.

Tres títulos de Milrazones entre los 220 mejores libros publicados en 2019

'Rumba. La jirafa que volaba al bostezar', 'Colibrí' y 'Migue hace un libro' forman parte de la XXXV Muestra del Libro Infantil y Juvenil de la Comunidad de Madrid que recorrerá 101 municipios a partir del 6 de febrero.

Jesús Ortiz: “Lo que los niños esperan encontrar en un álbum es un relato, no una lección”

Por segundo año consecutivo hemos participado activamente en uno de los eventos culturales más importantes para un sello editorial como Milrazones: la Semana del Álbum. Tanto las redes sociales como la web de la Asociación Álbum a la que pertenecemos dan buena cuenta de ello.

'Migue hace un libro' y 'Nina y Kike se aburren' forman parte del Proyecto New Spanish Books

Han sido seleccionados para integrar el Panel de Brasil

Novedades
A Florencio le pica la cabeza
Sara Fernández Sainz
Florencio, el rey de la selva, despierta un día con picores en la cabeza. ¿Qué será lo que le pasa...?
Novedades
Elogio del Antropoceno
J. Martimore (Juan Martínez Moro)
Este libro es el resultado de una escrupulosa investigación arqueológica, realizada en un futuro indeterminado, sobre los restos del Antropoceno, la época en que la humanidad atentó gravemente contra el planeta Tierra.
Novedades
Blas Romero, el bandolero
Celia Sacido
Este es Blas Romero, el bandolero al que le falta la vergüenza.
Novedades
Rumba. La jirafa que volaba al bostezar
Aleix Aguilà , Maria Beitia
Una jirafa puede llegar a sitios inalcanzables gracias a su cuello. Pero… ¿hasta la luna?
En las mejores librerías
El rey del cielo
Nicola Davies, Laura Carlin
Preciosa historia sobre la inmigración de las mismas autoras de 'La promesa'.
En las mejores librerías
¡Muac! La historia de un beso verde
Imma Pla
¿Qué pasa cuando se besa a una rana? Normalmente, nada. Pero a veces…

aviso legal • editorial milrazones • Ataúlfo Argenta 35, 3.º dcha. • 39004 Santander • Tel. +34 622 302 352

En este sitio web utilizamos cookies propias y de terceros. Al continuar con la navegación aceptas nuestra política de cookies. Cerrar