Catálogo

Bona nit a tothom
Chris Haughton

Agrega y comparte

Si en principi amb la lectura de qualsevol llibre de contes és possible convèncer als més petits de la casa que és moment d'anar a dormir, amb el quart àlbum escrit i il·lustrat per Chris Haughton les possibilitats d'èxit estan garantides al 100%. 

A partir d'una experiència vital amb les seves nebodes bessones, amb Bona nit a tothom l'il·lustrador irlandès aconsegueix transmetre a través d'imatges un missatge tranquil·litzador sobre el moment d'anar a dormir que convenç fins al més reticent a sucumbir davant el son. 

Tots els animals del bosc donen per finalitzada la jornada, excepte una óssa petita que sembla conservar tota la seva energia. Intenta afegir adeptes a la diversió, però davant els successius badalls dels seus amics, a poc a poc s'adona que realment només resta una opció: dormir! 

En totes les obres de Haughton la component visual és importantíssima, però en Bona nit a tothom és clau. El cansament va creixent escaladamente: comencen a badallar els ratolins, els segueixen les llebres i junts semblen contagiar als cérvols. Fins la mare óssa decideix anar-se al llit! Aquesta progressió està recolzada per un disseny molt cuidat. Les primeres pàgines s'han retallat perquè la grandària guardi relació amb la mida dels animals. 

Les guardes són una aportació extra al llibre. En totes dues es pot contemplar el sistema solar. La que es mostra en obrir l'àlbum és el cel nocturn del sud. Per als nostres personatges encara és de dia. La guarda de tancament informa que s'ha fet de nit i en aquesta Haughton fa l'ullet al lector en connectar-ho amb les constel·lacions de l'Óssa Major i l'Óssa menor que coincideixen amb la silueta de les nostres protagonistes.

També en castellà: Buenas noches a todos

 DESCATALOGAT 
ISBN 978-84-944294-7-7 / 32 páginas /


Després del verd de 'Una mica perdut', el taronja de 'Oh no, Charlie!' i el blau de 'Shhh! Tenim un pla', l'artista irlandès ha triat el magenta per acolorir el somni d'una petita óssa.

+ información de
'Imagodonte' en A Coruña

Gracia Iglesias está de gira por tierras gallegas animando a buscar huevos de imagodonte.

'El bosque', toda una experiencia sensorial

Aunque seas un urbanita, habitas en un bosque. Con este libro lo aprenderás y te encantará perderte en su espesura.

FLIC Festival reunió a expertos en contar historias

Para disfrutar de la literatura y el arte y comprobar que es posible combinarlos con la innovación y la experimentación, hay que ir a FLIC.

Este gato me suena

En lo nuevo de Viviane Schwarz Chiqui es el protagonista de un montón de disparatadas aventuras.

Novedades
Imagodonte
Gracia Iglesias, Nono Granero
El Imagodonte es un animal tan difícil de encontrar que no falta quien asegura que no existe (pero esa incredulidad le saldrá cara…)
Formato papel 15,00
Novedades
El bosque
Riccardo Bozzi, Valerio Vidali, Violeta Lópiz
El bosque narra la vida de todos nosotros. Desde que nacemos avanzamos a tientas...
Formato papel 25,00
Novedades
Contando con el gato Chiqui
Viviane Schwarz
Este es un divertido libro ideal para los niños que están aprendiendo a contar. Es de la misma autora que '¿Hay un perro en este libro?' y 'Soy Pepín Pinzón'.
Formato papel 10,00
Novedades
Animales con el gato Chiqui
Viviane Schwarz
De la misma autora que '¿Hay un perro en este libro?' y 'Soy Pepín Pinzón'. Su formato es perfecto para los más pequeños.
Formato papel 10,00
Novedades
¡Muac! La historia de un beso verde
Imma Pla
¿Qué pasa cuando se besa a una rana? Normalmente, nada. Pero a veces…
Formato papel 10,00
En las mejores librerías
El rey del cielo
Nicola Davies, Laura Carlin
Preciosa historia sobre la inmigración de las mismas autoras de 'La promesa'.
Formato papel 16,50
En las mejores librerías
El ratón y la montaña
Antonio Gramsci, Laia Domènech
Es una adaptación de un texto de Antonio Gramsci.
Formato papel 15,00

aviso legal • editorial milrazones • Ataúlfo Argenta 35, 3.º dcha. • 39004 Santander • Tel. +34 622 302 352

En este sitio web utilizamos cookies propias y de terceros. Al continuar con la navegación aceptas nuestra política de cookies. Cerrar