Catálogo

Sóc en Felip Pinsà
Alexis Deacon, Viviane Schwarz

Agrega y comparte
 
On ens pot conduir una idea pròpia si tenim la valentia de perseguir-la fins al final? En Felip Pinsà, un ocellet com a d'altres, ens demostra en aquest àlbum la utilitat del pensament per vèncer les nostres pors i ajudar-nos així a créixer. 
 
De vegades succeeix de sobte: ens parem i escoltem els nostres pensaments. A continuació potser ens assalti una idea brillant. És possible que aquesta idea ens condueixi a problemes abans insospitats. Si seguim pensant sense rendir-nos, el més segur és que trobem també, al cap del pensament, una brillant solució.
 
Aquest és l'argument de Sóc en Felip Pinsà, un intrèpid pinsà que descobreix el pensament (els seus pensaments) i decideix posar-se a la feina. Fora de l'esbart i de la seva algaravia, vet aquí a en Felip assumint el paper d'heroi solitari enfront del perill. Se li ocorre que pot enfrontar-se a la Fera tot sol! No desvetllarem el desenllaç, però sí la seva arma secreta: la consciència. 
 
Amb un registre exquisidament adaptat als petits lectors, Alexis Deacon i Viviane Schwarz saben fer-nos riure, patir i aplaudir en la nostra identificació amb Felip. Enamorats de la menudesa i la valentia de l'heroi, al final tornem a l'esbart, que és on nostres accions cobren veritable sentit. Perquè el pensament és també un regal per a la comunitat, un do generador de noves idees i noves llibertats. 
 
Sóc en Felip Pinsà: una idea brillant convertida en un divertit i substanciós àlbum, amb variats nivells de lectura i apte per a tot l'esbart, és a dir, per a tots els públics.
 
 
 
ISBN 978-84-941831-5-7 / 40 páginas /


Una idea brillant convertida en un divertit i substanciós àlbum, amb variats nivells de lectura i apte per a tot l'esbart
Formato papel 17,00

+ información de
Milrazones en la Feria del Libro Infantil de Shanghai (CCBF)

Nuestros libros han gozado de una fantástica aceptación por parte de las editoriales chinas.

'El bosque' es uno de los mejores libros ilustrados de 2018, según The New York Times y la Biblioteca Pública de Nueva York

'Ayobami y los nombres de los animales' de Pilar López Ávila y Mar Azabal también figura en la lista.

Festival del Álbum de Orihuela

Autores de Milrazones comparten un fin de semana muy ilustrado.

'El ratón y la montaña' en el White Ravens 2018

Primero fue 'La vaca Victòria' y ahora 'El ratón y la montaña'. Por segunda vez en tres años, uno de nuestros libros ha sido seleccionado para formar parte del prestigioso catálogo.

Novedades
Migue hace un libro
Jesús Ortiz, Kike Ibáñez
Migue se rompe una pierna y no puede jugar al fútbol. Pero tiene una hermana listísima, Susi, que le trae 'Cómo hacer un libro rápidamente' y la vida de Migue cambia…
Formato papel 18,00
Novedades
Imagodonte
Gracia Iglesias, Nono Granero
El Imagodonte es un animal tan difícil de encontrar que no falta quien asegura que no existe (pero esa incredulidad le saldrá cara…)
Formato papel 15,00
Novedades
El bosque
Riccardo Bozzi, Valerio Vidali, Violeta Lópiz
El bosque narra la vida de todos nosotros. Desde que nacemos avanzamos a tientas...
Formato papel 25,00
En las mejores librerías
El rey del cielo
Nicola Davies, Laura Carlin
Preciosa historia sobre la inmigración de las mismas autoras de 'La promesa'.
Formato papel 16,50
En las mejores librerías
El ratón y la montaña
Antonio Gramsci, Laia Domènech
Es una adaptación de un texto de Antonio Gramsci.
Formato papel 15,00

aviso legal • editorial milrazones • Ataúlfo Argenta 35, 3.º dcha. • 39004 Santander • Tel. +34 622 302 352

En este sitio web utilizamos cookies propias y de terceros. Al continuar con la navegación aceptas nuestra política de cookies. Cerrar